La composició culta: estudi teoricodescriptiu - Solivellas, Ivan (Terminàlia, 2018)
Aquest article pretén analitzar la composició culta com a procés de formació de mots des d’una perspectiva teòrica i descriptiva, parant especial atenció als canvis produïts arran de la banalització dels formants cultes en la llengua general. Per això, ens centrarem en els canvis semàntics i morfosintàctics d’alguns formants cultes i analitzarem la productivitat del procés de formació de mots i dels diferents mecanismes que inclou. <!–EndFragment–>