Medicaments: noms comercials o de marca - Riera, Carles (Terminàlia, 2017)
En aquest treball es presenta un ampli mostrari sobre els noms comercials o de marca dels medicaments, estudiant-ne l’origen i classificant-los en dos grans grups: noms descriptius i noms de fantasia o inventats. Els del primer grup van subclassificats ate- nent característiques vàries dels diversos fàrmacs (classe química, activitat, òrgan diana, espècie vegetal, composició química, com- panyia farmacèutica, indicador de benefici, etc.). Destaquen, pel gran nombre, els que fan referència a un nom genèric i aquells el nom dels quals té a veure amb el benefici que causa el medicament en qüestió en el pacient.