La terminologia jurídica en català. Aproximació descriptiva dels seus patrons morfosintàctics - Iserte Busqueta, Alfred (Terminàlia, 2016)
En aquest treball es descriuen els patrons morfosintàctics que segueix la terminologia jurídica en català amb l’objectiu de contribuir a establir estratègies lingüístiques útils en l’extracció automatitzada de terminologia i es descriu un cas pràctic d’extracció terminològica de termes jurídics amb el programa TBXTools.