Contribució a la fitonímia normativa des de la terminologia - Villalonga Terrassa, Joan Carles (Terminàlia, 2014)
<!–[if gte mso 9]> 0 0 1 79 438 UPF 3 1 516 14.0 <![endif]–> <!–[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false ES-TRAD JA X-NONE <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–> <!–[if gte mso 10]> <mce:style><! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; –> <!–[endif] –> <!–StartFragment–>Aquest article pretén contribuir a la fitonímia normativa a partir de l’estudi de casos concrets de noms de plantes que s’han detectat en el DIEC2 durant el procés de revisió lingüística i preparació de les fitxes terminològiques del projecte Noms de plantes: corpus de fitonímia catalana. S’analitzen alguns d’aquests fitònims normatius i s’hi proposen alguns canvis: modificació o eliminació de la forma normativa, unificació de divergències, inclusió d’algunes formes noves i canvis de precisió en les remissions.<!–EndFragment–>