Algunes dades sobre col·locacions lèxiques en discursos especialitzats en llengua catalana - Martínez Salom, M. Àngels (Terminàlia, 2014)
Aquest article planteja una breu aproximació a l’estudi teòric i empíric de les col·locacions lèxiques en textos especialitzats en llengua catalana. Després de resumir les principals nocions teòriques en què es fonamenta la recerca, s’hi proposa una breu experimentació amb corpus, centrada en les combinacions amb l’estructura verb-nom. Les dades obtingudes s’aprofiten per apuntar algunes reflexions entorn de les col·locacions d’aquest tipus presents en discursos especialitzats