El nom de la llengua i altres termes sociolingüístics en la campanya electoral per a les Corts Valencianes de 2011 - Mas Castells, Josep Àngel (Terminàlia, 2012)
<!–[if gte mso 9]> 0 0 1 72 399 UPF 3 1 470 14.0 <![endif]–> <!–[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false ES-TRAD JA X-NONE <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–> <!–[if gte mso 10]> <mce:style><! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Cambria; mso-ascii-font-family:Cambria; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Cambria; mso-hansi-theme-font:minor-latin; –> <!–[endif] –> <!–StartFragment–> L’article estudia els termes amb què els grups polítics valencians van exposar les seues propostes de política lingüística i, especialment, els termes amb què van designar la llengua mateixa en la darrera campanya electoral per a les Corts Valencianes. Analitza, doncs, la correlació entre l’ús de terminologia sociolingüística i la ideologia, partint de la premissa que l’ús d’aquesta terminologia té unes connotacions que ultrapassen el mer coneixement especialitzat. <!–EndFragment–>