Terminàlia parla amb... Joan Martí i Castell, expresident de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans - Pérez-Pérez, Núria (Terminàlia, 2011)
Joan Martí i Castell (Tarragona, 1945) Actualment, catedràtic emèrit de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, de la qual va ser el primer rector. Ha estat docent i investigador a les universitats italianes de Bèrgam i de Calàbria, i professor visitant de la Universitat de Berkeley (Califòrnia, EUA) i de la Universitat Laval (Canadà). Ha estat un dels fundadors i el primer president de l’Institut Interuniversitari Joan Lluís Vives (avui Xarxa Vives d’Universitats) i del 2002 al 2010 ha presidit la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). És membre del Consell Permanent del Consell Social de la Llengua de la Generalitat de Catalunya i del consell de redacció d’Estudis Romànics, entre altres càrrecs. Ha estat membre del Consell de Direcció del Centre de Terminologia de Catalunya (TERMCAT) (2002-2010) i del consell supervisor de la xarxa CRUSCAT de l’IEC (2002-2010). <!–[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 <![endif]–><!–[if gte mso 9]> <![endif]–><!–[if !mso]> <mce:style><! st1\:*behavior:url(#ieooui) –> <!–[endif]–><!–[if gte mso 10]> <mce:style><! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable mso-style-name:"Tabla normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400; –> <!–[endif]–>