Mediació intercultural per a les comunitats romanís: el cas de la sanitat belga - Marí Bueno, Anna (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2022)
Aquest article descriu la realitat dels romanís a Bèlgica, la minoria ètnica més gran i discriminada d’Europa. A més, s’hi discuteixen les implicacions de la seva integració, i com aquest procés es relaciona amb la seva identitat. Una de les principals eines d’integració estudiades són els mediadors interculturals com a nexe entre les comunitats romanís i la societat no-romaní. Aquest article pretén analitzar des d'una visió interdisciplinària