El mapa municipal en qüestió i l’ajornament de la seva reforma - Mendizàbal riera, Enric; Ferret Jacas, Joaquim (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2014)
Algunes reflexions sobre el qüestionament del mapa municipal de catalunya i la seva possible reforma. Una visió personal des de la geografia.