Un nou mapa supramunicipal: els Governs territorials de salut - Casadevall i Camps, Robert (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2010)
L'organització territorial de l'administració sanitària a Catalunya, basada en les Àrees Bàsiquesde Salut, ha generat un mapa supramunicipal, amb els sectors sanitaris i les regions sanitàries,que ara es veu reforçat amb els Governs territorials de salut, un punt de trobada entre l'administraciósanitària i l'administració local, amb un fort component territorial. Aquest noumapa conté una sèrie de diferències amb els mapes municipal i comarcal vigents, similars a lesobservades en altres mapes funcionals, que fan pensar en la necessitat d'una revisió.