X Curso sobre la enseñanza de la geografía en la educación secundaria (Asociación de Geógrafos Españoles, 2017). Una selecció de recursos digitals per enriquir la geografia a l’aula: Eines i recursos per a l’ensenyament de la Geografia (SCG) - Royo Climent, Jordi (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2018)
-