Els boscos, el bosc, els arbres i l’arbre vistos des de les geohumanitats - Mendizàbal i Riera, Enric (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2018)
A partir d’una selecció (arbitrària) de textos que tracten dels boscos i arbres (en singular i en plural), es descriu i analitza com s’han estudiat aquests elements de la natura des de les geohumanitats. L’objectiu és presentar un discurs personal sobre la relació d’aquests elements naturals amb el pensament, percepcions i idees dels éssers humans per mostrar la construcció dels quatre casos d’estudi que apareixen al títol. Paraules clau: geohumanitats, història, natura, cultura, literatura.