Sergi Saladié Gil i Rafael López-Monné (2014). Els paisatges de l’Alt Camp. Valls: Institut d’Estudis Vallencs; Cossetània Edicions, 207 p. - Alegre, Pau (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2015)
-