Crisi i desigualtat a Grècia: posem les dones a la fotografia - Vaiou, Dina (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2013)
La crisi que afecta Grècia sovint s’explica només amb xifres i dades macroeconòmiques. En aquest assaig es presenten altres temes que queden amagats al voltant de l’atur, la pobresa i l’auge dels neonazis. Amb aquestes reflexions s’explica com la situació de les dones a Grècia mostra una fotografia de situacions que es creien superades: el retorn de les dones a la llar, el manteniment i agreujament de models masculins cada cop més masclistes i el menyspreu a les reivindicacions feministes. Paraules clau: Grècia, crisi econòmica, geografia del gènere.