Breu esquema d’actuacions per a la revaloració territorial d’un municipi d’horta: el cas d’Almàssera (València) - Soriano i Piqueras, Víctor-Manuel (Treballs de la Societat Catalana de Geografia, 2013)
En forma de breu esquema es planteja la situació actual de l’espai rural d’Almàssera, a la Comunitat Valenciana, conformat per l’horta i les seues activitats i els plantegen breument unes línies d’actuació per tal de revalorar-la. Paraules clau: revaloració territorial, desenvolupament local, Almàssera, horta, agricultura.