RIVERO I URGELL, M.; VIDAL GARCIA, E.; ANDRÉS LACUEVA, C.; BANQUÉ MOLAS, M.; CALVO TORRAS, M. dels Àngels; CELORIO-SARDÀ, R.; COMAS BASTÉ, O.; DIEGO NAVALÓN, X. de; DOMÍNGUEZ GARCÍA, Àngela; HIDALGO MOYA, J. R.; MARCOS SÁNCHEZ, A.; RABASSA BONET, M.; RAVENTÓS SANTAMARIA, M.; RODRÍGUEZ JEREZ, J. J.; SABATER SALES, G.; SALGOT DE MARÇAY, M.; TIBAU FONT, J.; TORNER GRÀCIA, N.; TRESSERRA CASAS, F.; VARGAS OLMO, J. G.; VIDAL ORTEGA, C. Carns vermelles i salut. TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, [S. l.], v. 21, p. 24–32, 2022. Disponível em: https://revistes.iec.cat/index.php/TECA/article/view/150217. Acesso em: 20 apr. 2024.