Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA), centre tecnològic per a la indústria alimentària - Muñoz Moreno, Israel (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2006)
El Centre de Noves Tecnologies i Nous Processos Alimentaris (CENTA) és una iniciativa conjunta de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i la Universitat de Girona (UdG), amb dues seus, l'una a Monells i l'altra al Parc Tecnològic de la UdG, on es podran trobar les tecnologies més avançades dins del camp del tractament i processament d'aliments, tant per tractar líquids com sòlids. Aquest centre tindrà com a missió principal apropar les noves tecnologies a les empreses del nostre país, oferint-los diferents serveis. Probablement, el CENTA formarà part de la Xarxa de Centres Tecnològics del Centre d'Informació i Desenvolupament Empresarials (CIDEM), i es preveu que a partir del mes de març de 2006 es posin en funcionament les diferents instal·lacions.