Avenços en la investigació dels olis d'oliva de la varietat arbequina - Motilva Casado, Maria José (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2009)
Es presenten els resultats experimentals, sobre l'oli d'oliva de la varietatarbequina,Denominació d'Origen Protegida Les Garrigues, de l'aplicacióde diferents nivells de reg en dues campanyes successives i de l'efecte de lescondicions climàtiques al llarg de vuit campanyes. El contingut en polifenolsi de pigments són els paràmetresmés afectats,mentre que la resta delsque configuren la qualitat esmantenen constants als canvis hídricsi climàtics.