Com s'ha d'abordar l'anàlisi d'al·lèrgens i la interpretació dels seus resultats? - González Valdelièvre, Pascal (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2009)
Aquest article recull principalment la presentació que amb elmateix títol esva realitzar a l'Institut Químic de Sarrià de Barcelona, en elmarc del XI FoodStudies: Focus on Food Allergens, el 22 de novembre de 2007. Es fa una revisió de lestècniques analítiques disponibles per a la detecció d'al·lèrgens i es discuteix lanecessitat real i urgent d''homogeneïtzació de criteris, tècniques i estàndards.