Experiència d'una empresa alimentària en l'obtenció de recursos i finançament de projectes de R+D+I : el cas de Laboratoris Ordesa - Rivero, Montserrat (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2008)
La companyia considera que la R+D i la innovació sónfonamentals per ser competitius en el mercat. Les administracionspúbliques poden ajudar en els aspectes de finançament mitjançantsubvencions i crèdits per a projectes concrets. Els projectes amb altressocis són més difícils de gestionar, però tenen l'avantatge de la sinergiaque es produeix en les activitats realitzades. L'empresa suggereix a lesadministracions que continuïn donant suport a la recerca, tant per aempreses que comencen com per a les ja consolidades.D'altra banda,els problemes que poden tenir les empreses en la gestió dels projecteses poden resoldre contractant consultores especialitzades.