La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors - Pividori, María Isabel; Alegret i Sanromà, Salvador (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2008)
En un futur serà possible un control més exhaustiu de les matèries primeresi els productes alimentaris, tant a peu de procés en la indústria com pels mateixosconsumidors finals. Les agències reguladores i els laboratoris de control de qualitatpodran disposar de dispositius biosensors capaços de realitzar anàlisis de maneramés ràpida i econòmica en mostres alimentàries complexes.