La Fundació Triptolemos : una iniciativa de la societat civil, originada a Barcelona, capital del món alimentari - Clotet i Ballús, Ramon (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2007)
La Fundació Triptolemos, constituïda a Barcelona l'any 2002, preténfacilitar una articulació adequada a tot el sistema alimentari, no sols como unaactivitat econòmica més sinó com una contribució al desenvolupament de lasocietat. En aquest article s'explica l'abast de la Fundació i s'anomenen elsprincipals treballs que ha dut a terme en els darrers anys.