Mecanismes de detecció d'organismes genèticament modificats - Folch i Montori, Imma (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2007)
El contingut d'organismes genèticament modificats (OGM) a l'alimentació humana i animal està regulat per la norma europea, que n'estableix l'etiquetatge obligatori quan el contingut en OGM és superior al 0,9 %. El Comitè Europeu per a l'Estandardització ha desenvolupat mètodes de detecció, d'identificació i de quantificació dels OGM per tal de dur a terme aquesta norma europea. Els laboratoris que treballen en OGM poden aplicar aquests mètodes específics, sensibles i precisos i poden repetir-los i reproduir-los amb resultats segurs.