Els joves investigadors de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació - Rivero i Urgell, Montserrat (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2024)
Aquest article pretén donar a conèixer tant el vessant personal com professional dels socis més joves de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA), per tal d’afavorir la creació de nous projectes de recerca i el suport professional dels experts de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC), i col·laborar així a engrandir els coneixements i la recerca de les ciències de l’alimentació per al futur del nostre país.