Laboratori sobre rodes - Ros i Baró, Marta; Hernández Porta, Sheila; Vidal Ibáñez, Manu (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2021)
Aquest article relata un projecte sorgit durant el primer trimestre del curs 2020-2021 a l’Escola Sagrat Cor Diputació, període en què els alumnes només podien fer les activitats en el grup bombolla. La nostra escola es caracteritza perquè fa moltes activitats de manera transversal, de manera que els alumnes de cursos inicials comparteixen experiències amb alumnes de cursos superiors. Donada la situació actual, en què ens és impossible poder dur a terme aquest tipus d’activitats de manera presencial, vam decidir buscar una solució per poder-les mantenir, ja que generen vincles significatius, tant experiencials com emocionals. La proposta del projecte «Laboratori sobre rodes» ens ha donat ales i ha permès que alumnes de diferents etapes tornin a compartir coneixements en l’àmbit científic respectant tota la normativa i els protocols COVID-19 i oferint l’oportunitat que aquest tipus d’activitats no s’acabin en les circumstàncies actuals.