Un viatge guiat pel planeta Menjar, de Pere Puigdomènech - Mans Teixidó, Claudi (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2021)
Una perspectiva global sobre tots els aspectes relacionats amb els aliments