Premis de les societats filials de l’IEC - Revista, Redacció (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2020)
Premi M. del Carmen de la Torre Boronat de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (per a estudiants)