Membres de les Juntes de l'ACCA (1979-2019) - Revista, Redacció (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2019)
Agraïment a tots els que han fet possible els quaranta anys de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, els presidents i els membres de les juntes directives i a tots els socis i sòcies de l’ACCA (Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació).