Ressenya de l’informe Mengem futur - Rota i Claret, Meritxell; Ibáñez i Martí, Carles; Vallvé i Ribera, Joan; Viladrich i Grau, Montserrat; Queralt i Bassa, Arnau (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2019)
Reptes i propostes per a un sistema alimentari productiu, sostenible, resilient, saludable, responsable i d’accés universal a Catalunya