Ressenya Jornada SEÑ - Vidal-Carou, M. Carmen (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2019)
La X Jornada de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA) es va integrar en aquesta edició dins el marc de la SEÑ, que tingué lloc a Barcelona del 27 al 29 de juny de 2018. La SEÑ i l’ACCA són dues societats científiques que curiosament van néixer el mateix any, el 1979, amb objectius similars, encara que a diferent escala; no obstant això, no havien dut a terme, fins ara, cap activitat conjunta. Aquest congrés va estrenar una col·laboració que tant de bo es consolidi amb altres activitats.