Perfils nutricionals de la carn i dels productes fets a base de carn - Bauer, Friedrich; Honikel, Karl-Otto (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2010)
L’article presentamolt breument les diverses categories de productes carnis amb vuit taules de dades indicatives de composició i dades de productes elaborats a base de carn. PARAULES CLAU: Composició de la carn, preparats de carn, cuits, salats, nutrients.