Reflexió sobre les necessitats d’innovació en la predicció de l’èxit dels productes alimentaris al mercat - Raventós, Teresa (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2006)
Intervenció de la doctora Teresa Raventós a les jornades sobre l’acceptabilitat dels aliments celebrades a la Universitat de Vic l’1 de desembre de 2005.