Automatització industrial a les indústries - Ros Florenza, Joaquim (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2006)
L’objectiu d’aquest article és oferir una visió de l’automatització industrial a les indústries.Donem a conèixer els components més importants que l’integren, el seu comportament, tenint com a element fonamental de control l’autòmat programable, del qual coneixerem el funcionament i el comportament en un sistema industrial automatitzat.