Els Aliments funcionals i les declaracions alimentàries : una aproximació al Reglament CE 1924/2006 i als diferents tipus de declaracions alimentàries - Bañares Vilella, Silvia (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2009)
Aquest article tracta dels aliments funcionals des d’una perspectiva jurídica i fa una petita aproximació al Reglament CE 1924/2006 sobre al·legacions alimentàries.