Apunts sobre la recerca a l’empresa alimentària - Tarragó i Colominas, Josep (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2008)
Es proposen nou punts estratègics generals on cal tenir les idees clares en l’activitat de R+D+I en una empresa alimentària, la proposta no pretén ser exhaustiva, sinó presentar part de l’experiència de l’autor des de la direcció de l’IRTA.