La Seguretat alimentària : un repte del nou segle per als biosensors - Pividori, María Isabel; Alegret i Sanromà, Salvador (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2008)
En un futur serà possible un control més exhaustiu de les matèries primeres i els productes alimentaris, tant a peu de procés en la indústria com pels mateixos consumidors finals. Les agències reguladores i els laboratoris de control de qualitat podran disposar de dispositius biosensors capaços de realitzar anàlisis de manera més ràpida i econòmica en mostres alimentàries complexes.