Valorització del peix blau per a la millora de la competitivitat del sector pesquer - Barnés i Calle, Clara; Lloret Fortuny, Elsa (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2021)
Ressenya del Premi ACCA 2020