Ciència i nens: Fundació Ametller Origen al servei de les escoles - Lizana Blaya, Sonia; Guasch Pons, Antoni (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2020)
Entre els molts projectes que du a terme la Fundació Ametller Origen, cal destacar el servei de gestió de la franja horària del migdia en menjadors escolars, servei que aglutina diferents disciplines relacionades amb l’alimentació i l’activitat física i que són el tema d’aquest article. PARAULES CLAU: menjadors escolars, alimentació saludable, activitat física.