Ressenya del sopar «Einstein a Barcelona» de 2018 - Castells Esqué, Pere (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2019)
President del Comité Organitzador del Science and Cooking World Congress (Barcelona, 2019). Col·laborador a El Bulli Taller. Responsable del Departament de Recerca Cientifi cogastronòmica de la Fundació Alícia (2004-2012). Membre de la Junta de l’ACCA. Col·laborador de la revista Investigación y Ciencia i del curs Science and cooking de la Universitat Harvard. Impulsor de les empreses «Gastrocultura Mediterránea», dedicada al desenvolupament de projectes socials de gastronomia i «Gastroventures», dedicada a la recerca gastronòmica.