Ressenya jornada ACPB - Torralba i Navío, Matilde (TECA: Tecnologia i Ciència dels Aliments, 2019)
L’Associació de Consumidors de la Província de Barcelona (ACPB) ha complert enguany 50 anys d’existència i actualment forma part del cens d’entitats de foment de la llengua catalana. Seguint en Felix Gatell, l’anterior president, defensem els legítims interessos de les persones consumidores, especialment els col·lectius més desfavorits, assessorant i recomanant la mediació com a mitjà de resolució i pacificació de conflictes.