Cop contra el finançament mixt de les televisions públiques - Oliva i de la Esperanza, Llúcia (Comunicació. Revista de recerca i d'anàlisi, 2010)
En aquest número, treballs de comunicac ió inicia una sèrie d'articles dereflexió sobre la televisió pública a l'Estat espanyol. La decisió del parlamentespanyol de posar fi al finançament mixt de l'empresa audiovisual públicaRTVE marca l'inici d'una nova etapa plena d'incerteses en aquest mitjà iobra un interrogant sobre el futur finançament de la resta de televisionspúbliques de l'Estat espanyol. Aquest article repassa els orígens de la llei iquins són els perills que amenacen la televisió pública tant a Catalunya coma la resta de l'Estat.