Taula rodona: «Poder (polític, econòmic) i comunicació» - Sellés i Quintana, Magdalena; Alsius i Clavera, Salvador; Bergés i Saura, Laura; Gómez i Mompart, Josep Lluís (Comunicació. Revista de recerca i d'anàlisi, 2009)
Aquesta taula rodona respon a l'interès i la preocupació amb què seguim elscanvis que la nova estructura empresarial del món de la comunicació està produinten la pràctica comunicativa. També ens interessa esbrinar com tot plegatestà afectant el desenvolupament de les nostres societats democràtiques.