Cop contra el finançament mixt de les televisions públiques - Oliva i de la Esperanza, Llúcia (Comunicació. Revista de recerca i d’anàlisi, 2010)
En aquest número, treballs de comunicac ió inicia una sèrie d’articles de reflexió sobre la televisió pública a l’Estat espanyol. La decisió del parlament espanyol de posar fi al finançament mixt de l’empresa audiovisual pública RTVE marca l’inici d’una nova etapa plena d’incerteses en aquest mitjà i obra un interrogant sobre el futur finançament de la resta de televisions públiques de l’Estat espanyol. Aquest article repassa els orígens de la llei i quins són els perills que amenacen la televisió pública tant a Catalunya com a la resta de l’Estat.