La velocitat importa: repensant què volem de les tecnologies digitals - Navarra, Andreu (Revista de Tecnologia, 2024)
Els gegants tecnològics (empreses big tech) han imposat un model cognitiu tan ràpid que dificulta l’anàlisi dels processos socials i la discussió pública inherent a una democràcia. En aquest article es planteja la pregunta de si som prou conscients d’aquest canvi global.