Contribució al coneixement del gènere Conocybe a les Illes Balears (Espanya). III. - Salom, Joan Carles; Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Planas, Joan (Revista Catalana de Micologia, 2024)
Se citen quatre espècies del gènere Conocybe, dues de les quals són primeres citacions per a les Illes Balears: C. anthracophila i C. nigrescens.