Aportació al coneixement de la funga de la reserva natural de s'Albufereta (Mallorca, Illes Balears). I. - Salom, Joan Carles; Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Planas, Joan; Pintos Amengual, Àngel (Revista Catalana de Micologia, 2024)
Se citen 37 tàxons, tots ells provinents de la Reserva Natural de s’Albufereta, dels quals 12 representen noves citacions per a les Illes Balears i 20 per a la Reserva Natural.A més, es recopilen totes les citacions de la funga conegudes fins ara a la Reserva.