Aportació al coneixement dels fongs del Maresme (Catalunya) - Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Catàleg parcial dels fongs observats entre 1979-1984 al SE del Maresme, en una zona de sòls àcids, poblada de pinedes, brolles acidófiles i alzinars, en el domini del Vibumo-Quercetum ilicis,en llocs més aviat baixos (entre 100 i 500 m s.m.) i no molt allunyats de la costa. Hom cita en total 322 espècies, que comprenen Mixomicets, Ascomicets i Basidiomicets. De totes les citacions es conserven diapositives, i d'una part del material estudiat en conservemtestimonis secs en herbari.