Metodologia per a la conservació d'espècies de fongs : els herbaris de fongs - Giné i Gavaldà, Josep (Revista Catalana de Micologia, 2007)
Es fa un estudi dels mètodes de conservació de fongs (macromicets), en medi líquid i en sec; obtenció de mostres seques per diversos procediments, per liofilització, etc., la inclusió en plàstic, l'envasat en recipients hermètics; els seus avantatges i els seus inconvenients per ala formació d'una micoteca i per fer-ne estudis posteriors.