Fongs nous o poc citats a Catalunya, VIII - Tabarés Carriedo, Manuel; Rocabruna i Llavanera, August (Revista Catalana de Micologia, 2007)
En aquesta aportació descrivim i illustremdues especies de basidiomicets recol·lectades a Catalunya; que considerem rares al nostre territori: Sonels següents: Pathyrellapervelata Kits van Wav. i lnocybe leptophylla Atkinson.