Contribució al coneixement micològic de les Illes Balears (Espanya). XXV. - Siquier i Vigrós, Josep Lleonard; Salom, Joan Carles; Pintos Amengual, Àngel; Vega, M.; Planas, Juan (Revista Catalana de Micologia, 2019)
Se citen 83tàxons de fongs, dels quals un representa nova citació a Europa: Waydora typica (Rodway) Sutton,dues són noves citacions per Espanya: Arthrinium phragmites Crous i Arthrinium rasikravindrae ShivM. Singh, L.S. Yadav, P.N. Singh, Rah. Sharma & S.K. Singh, i 28 són primeres citacions a les IllesBalears: Harknessia spermatoidea R. Galán, G. Moreno & B. Sutton, Geoglossum subumbratile nom.prov. ss Arauzo & Iglesias, Helicoceras celtidis (Biv.) Linder, Orbilia xanthostigma (Fr.) Fr.,Desmazierella acicola Lib., Marcelleina benkertii J. Moravec, Octospora affinis Benkert &L. Krieglsteiner, O. gemmicola Benkert, O. musci-muralis Graddon, Tarzetta gaillardiana (Boud.)Korf & Roberts, Trichophaea woolhopeia (Cooke & W. Phillips) Boud., Helminthosporiummicrosorum D. Sacc., Leptosphaerulina trifolii (Rostr.) Petr., Lophiostoma viridarium Cooke,Macrodiplodiopsis desmazieri (Mont.) Petr., Stagonosporopsis cucurbitacearum (Fr.) Aveskamp,Gruyter & Verkley, Coccomyces dentatus (J.C. Schmidt & Kunze) Sacc., Clavulinopsis helvola (Pers.)Corner, Hebeloma sordescens Vesterh., Infundibulicybe alkaliviolascens Bellù, Lyophyllumamariusculum Clémençon, Resupinatus europaeus Consiglio & Setti, Rimbachia neckerae (Fr.)Redhead, Xerocomus chrysonemus A.E. Hills & A.F.S. Taylor, Phallus hadriani Vent., Dacryoboluskarstenii (Bres.) Oberw. ex Parmasto, Stereopsis reidii Losi & A. Gennari i Russula archaeosuberisSarnari. També 13 tàxons són primeres citacions a Mallorca i 1 a Menorca. S'aporten notes sobre llurtaxonomia, ecologia i corologia.